Vége a tavaszias időnek, nem lesz köszönet abban, ami ma vár az országra

tavasz szeles idő figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnaltájt a Dunántúlon megszűnt a csapadéktevékenység, szakadozni kezd a felhőzet, emellett foltokban pára, köd képződhet. Szerdán a felhők zöme kelet felé vonul, de a déli megyékben is lehetnek átmeneti felhősebb periódusok.

Délutánra az említett tájakon is gyengén felhős, napos időre van kilátás. Késő délutántól nyugat felől ismét vastag felhők sodródnak hazánk fölé. Este nyugatira, északnyugatira fordul a szél, de mérsékelt marad. Szerdán a nyugati, délnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Csütörtökre, az ország nagy részére citromsárga figyelmeztetést adtak ki az erős szél miatt.

Ezekben a megyékben erős szélre kell számítani csütörtökön Forrás: met.hu

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között várható, fagypont alatti értékekre elsősorban a nyugati határszélen számíthatunk.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 10 és 14 fok között alakul, a tartósabban felhős északkeleti részeken lehet ennél hűvösebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.