Charlie Sheen legújabb mutatványát tátott szájjal figyelik a rajongói

szórakoztató Charlie Sheen videó Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor roppant népszerű színész az utóbbi időben nem a sikereivel, hanem botrányaival kerül a címlapokra. Nemrég azonban egy meglepő videóval sokkolta rajongóit, akik elsőre nem is tudják, sírjanak-e vagy nevessenek?

Az 56 éves Charlie Sheen saját közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy ő is csatlakozik a fiatalok kedvelt videós platformjához, a TikTokhoz. Létre is hozta saját profilját és kiposztolta az első, rövid, szórakozatónak szánt videóját. A mutatvány azonban nem aratott osztatlan sikert, és a kommentelők is csak találgatni tudják, hogy mi lehetett Sheen célja.

@sheenius55 last night’s dream. #DinoBedSaurs♬ original sound - Charlie Sheen

A színész ugyanis az egyik, gyárilag beépített szűrőt használva, egy zöld dinónak "öltözve" táncol. A furcsa videót már több mint négyezren megnézték és ennek köszönhetően kétezren már be is követték Sheent a TikTokon. A rajongók kíváncsian várják, hogy legközelebb mivel rukkol elő a színész, aki nemrég személyre szabott videóüzenetekkel próbált egy kis pénzt keresni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.