Fia haláláról vallott Benedek Miklós: "Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál gyász Benedek Tibor tragédia vallomás Benedek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt az egész országot megrendítette a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor halála. A sportoló hosszú ideje küzdött már a halálos betegséggel, ami végül legyőzte a szervezetét.

A népszerű sportolót nemcsak felesége, Epres Panni, gyermekeik és szülei, hanem rajongók százai is siratták, és gyászolják mind a mai napig. Édesapja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendező, érdemes és kiváló művész Benedek Miklós, akinek a hangját egy ország szerette meg a Csengetett, Mylord? sorozat Teddyjeként.

Meg kell tanulnia tovább élni Fotó: Polyák Attila - Origo

Benedek Miklós egy friss interjúban vallott arról, hogy az egészsége ugyan kielégítő, a lelke viszont nincs jó állapotban, és soha nem is lesz már jobban: "Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik. Soha. De hát megtörtént és ezzel élni kell, tovább élni" – idézi a Blikk a színész szavait.

Fia olyan űrt hagyott maga után, amit semmi és senki sem fog tudni betölteni, bár azt elmondta, az unokája kísértetiesen hasonlít Benedek Tiborra, és elképzelhető hogy egyszer belőle is világklasszis vízilabdázó válik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.