Teljesen összezavarták a rajongókat: Valami nem stimmel Rácz Jenő és feleségének legújabb fotóján

terhes has Rácz Jenő babája baba terhesség Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és kedvese tavaly ősszel jelenették be, hogy gyermeket várnak. Hamar kiderült, hogy a kisbaba lány lesz és a pár azt is elárulta, hogy Kamillának hívják majd a csöppséget. A várandósságról folyamatosan posztolnak, legutóbb viszont egy olyan képet tettek ki, ami eléggé összezavarta a rajongókat.

Nemsokára megszületik a pár kislánya, már az utolsó simításokat végzik a babaszobán, a séfnek és feleségének, Rácz-Gyuricza Dórinak a sok teendő ellenére mégis van ideje bolondozni. Legújabb közös fotójuk azonban zavarba hozta a követőiket, akik elsőre nem értették, mit is látnak pontosan.

A fotón együtt látható a házaspár, azonban úgy lettek beállítva, mintha maga Rácz Jenő lenne terhes. Ezzel az ötletes fotóval szerették volna kifejezni, hogy eggyek és láthatóan nagyon várják már, hogy a karjukban tarthassák a kis Kamillát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.