Nem fogunk örülni annak, ami az elkövetkezendő napokban vár ránk

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás viharos szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár napról napra egyre melegedik az időjárás, ez még sajnos nem az a tavasz, amire eddig vártunk. Viharos szélre, esőre kell felkészülni az elkövetkezendő napokban.

Kedd

Kedden délen számíthatunk több napsütésre, máshol felhősebb időre van kilátás. Átmenetileg kisebb eső, zápor néhol északon alakulhat ki. Élénk, erős, északon helyenként viharos lesz a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban -3 és +4, napközben 10 és 18 fok között alakul a hőmérséklet. A naposabb déli tájakon mérhetjük majd a legmagasabb értékeket.

Szerda

Szerdán az északi tájakon lehet több felhő az égen, északnyugaton elszórtan egy-egy gyenge zápor is kialakulhat. Máshol sok napsütésre számíthatunk. Többfelé élénk, helyenként erős lehet a déli-délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 16 és 22 fok között alakulhat.

Viharos széllel csap le az eső: ez még mindig nem a tavasz, amire várunk - A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Csütörtök

Csütörtökön a napos-gomolyfelhős időben csak elszórtan alakulhat ki átmenetileg egy-egy kisebb zápor. A nyugati-északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik. Délután 17-21 fokra van kilátás.

Péntek

Pénteken már több felhő lehet felettünk, északon és délnyugaton alakulhat ki gyenge eső, zápor. Időnként nagy lesz a szél, északon 10, délen 20 fok körüli maximumokat mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.