Nem örülhetünk annak, ami ránk vár: viharos szél és fagypont körüli hőmérséklet lehet

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeles idő várható a következő napokban, fagypont körüli is lehet a hőmérséklet.

Szombat
A gyakran erősen megnövekvő gomolyfelhőkből eleinte főleg keleten, este - egy összeáramlás mentén - a középső országrészben alakulnak ki záporesők. Az északi szél többfelé megerősödik. 10-17 fok között alakul a hőmérséklet.

Húsvét vasárnap
A többórás napsütést délután gomolyok zavarják, de csak elszórtan fordulhat elő zápor. Az északkeleti szél több helyen lesz erős, néhol viharos. Reggel 0, délután 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: Shutterstock

Húsvét hétfő
A reggeli napsütést követően felhőátvonulások várhatók, melyekből elszórtan alakul ki zápor, a hegyekben hózápor. Az északi szél továbbra is erős lesz, tovább rontja a hőérzetet. Reggel ismét csak fagypont körül alakul a hőmérséklet, délután is hűvös lesz: 10 fok valószínű.

Kedd és szerda
Változóan felhős időre van kilátás, keleten a több felhővel. Csak néhol fordul elő csapadék. Továbbra is élénk lesz az északias légmozgás. 10-15 fok között változik a maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.