elhunyt Cristiano Ronaldo kisfia kisfiú Ronaldo Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megrázott a sztárfocista, Cristiano Ronaldo tegnap esti bejelentése. A sportoló közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt, hogy elhunyt újszülött kisfia.

Ronaldo a tragédia miatt nem lép pályára csapata, a Manchester United mai mérkőzésén. Az ellenfél a Liverpool lesz, melynek szurkolói a meccs hetedik percében néma tapssal szeretnék kifejezni, hogy a gyász óráiban a rivalizálást félretéve együttéreznek Cristianóval és családjával.

Ezen a képen még boldogan mutatják ikreik ultrahangos fotóját Forrás: Instagram/Cristiano Ronaldo

Sem Ronaldo, sem kedvese, Georgina nem sejtette előre, hogy baj lesz. Erről árulkodik az a felvétel is, amely nemrég került nyilvánosságra.

A videón az látható, ahogy a focista és szerelme, Georgina testvére, valamint a barátaik együtt élvezik a tavaszi napsütést és grilleznek a kertben. Az összejövetelre a tragédia előtti napokban kerülhetett sor, a pontos helyszín azonban nem ismert.

A videót a Daily Mail oldalán tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.