elhunyt Cristiano Ronaldo kisfia gyász Cristiano Ronaldo tragédia Georgina Rodriguez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este érkezett a megrázó hír, miszerint elhunyt a sztárfocista, Cristiano Ronaldo újszülött kisfia. Ronaldo és kedvese, Georgina tavaly októberben jelentették be, hogy ikreket várnak, ám a tragédiát senki sem látta előre.

Ronaldo a napokban többször is a címlapokra került, ugyanis az egyik vesztes mérkőzés után dühében kiütötte a telefont az egyik néző kezéből. A szurkolóról később kiderült, hogy egy 14 éves autista fiú, akinek ez volt élete első focimeccse. A tinédzsernek ráadásul nemcsak a telefonja sérült, hanem a keze is, Ronaldo ugyanis olyan erővel ütötte ki belőle a készüléket.

Forrás: AFP/Oli Scarff

Ez az eset vélhetően most a feledés homályába vész, ugyanis tegnap óta a focirajongók egy emberként gyászolják Cristiano Ronaldo elhunyt kisfiát. A sztárjátékos és kedvese, Georgina Rodríguez ikerbabákat vártak, ám csak a kislányuk élte túl a szülést, kisfiuk sajnos meghalt. Ronaldo a tragédia miatt kihagyja csapata, a Manchester United következő, ma esti mérkőzését.

Az ellenfél csapat, a Liverpool szurkolói akciót terveznek, a mérkőzés hetedik percében tapssal szeretnék kifejezni, hogy a rivalizálás ellenére mélyen együttéreznek Ronaldóval és családjával – számolt be a hírről a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.