Pánik a táncpróbán: áramütés érte a Nemzeti Táncegyüttes több tagját

áramütés sztatikus feltöltődés rejtélyes baleset táncegyüttes pánik a táncpróbán magyar nemzeti táncegyüttes táncpróba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rejtélyes baleset történt a Magyar Nemzeti Táncegyüttes tegnapi balettóráján. A táncosok közül többeket is áramütés ért, és senki sem tudja, mi okozhatta a különös esetet.

A táncegyüttes tagjai a reggeli próbához készülődtek, amikor bemelegítés közben többen is hasonló, áramütésszerű érzést tapasztaltak. Mivel nem tudták, valóban áramütés érte-e a táncosokat, azonnal mentőt hívtak az együttes tagjaihoz. A mentősök nem találtak súlyos sérülésre utaló nyomokat, de egy várandós nőt a saját kérésére megfigyelésre kórházba szállítottak.

Forrás: Shutterstock

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes vezetője a Tényeknek nyilatkozva elárulta, hogy négy évtizedes pályafutása során még csak hasonló esettel sem találkozott. A próbatermet azonnal kiürítették, elvégezték az érintésvédelmi vizsgálatot, de semmit sem találtak a szakemberek. A táncegyüttes irányítója szerint elképzelhető, hogy sztatikus feltöltődés okozta a furcsa, áramütésszerű élményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.