Súlyos balesetet szenvedett a híres sorozatsztár, csoda, hogy életben van

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
jared padalecki Odaát autóbaleset Supernatural
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Padalecki súlyos autóbalesetet szenvedett. Barátja és kollégája, Jensen Ackles szerint szerencse, hogy a színész él.

Ezen a hétvégén volt az Odaát című sorozat közönségtalálkozója, de a 39 éves színész autóbalesetet szenvedett, ezért nem tudott részt venni rajta.

Jared Padalecki Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

"Hiányzik a haverom. Tegnap beszéltem vele. Szomorú, hogy nem lehet itt. Nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett. Nem ő vezetett. Nagy szerencse, hogy életben van, de már jól van, sőt, mozogni is tud. Csak küldjön neki mindenki egy kis szeretetet, jókívánságokat a közösségi oldalon, és hamarosan újra velünk lesz" – mondta Jensen Ackles a közönségtalálkozón, aki Padalecki testvérét alakította a sorozatban.

A Szívek szállodájából is ismert Padalecki Twitter-oldalán jelentette be, hogy nem tud részt venni az eseményen, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mi ennek az oka.

"Szia, Supernatural Family! Sajnálom, hogy nem lehetek New Yorkban ezen a hétvégén. Köszönöm a sok szeretetet és támogatást. Alig várom, hogy újra találkozzunk!" – írta.

Jared Padalecki Sam Winchestert alakította a Supernatural mind a tizenöt évadában, míg Ackles testvérét, Deant összesen 327 epizódon keresztül – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.