Nem tudta feldolgozni a szakítást: megfenyegette exét, hogy felrobbantja a munkahelyét

bosszú szerelmi bánat fenyegetés robbantás vádemelés rendőrkapitányság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 58 éves férfi képtelen volt feldolgozni a szakítást volt párjával, így megfenyegette az egyébként rendőrségen dolgozó nőt, hogy felrobbantja a munkahelyét.

A férfi és a rendőrségen dolgozó nő 2021. április végéig élt párkapcsolatban. A szakítást követően azonban a férfi nem tudta túltenni magát a szerelmi bánaton, így 2021. június 22-én felhívta a 112-es segélyhívó számot, és azt mondta, hogy délután bomba fog robbanni a kerületi rendőrkapitányságon.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Bár a fenyegetést végül nem váltotta be, most vádat emelnek ellene. Az 58 éves férfit egyébként korábban már közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, amelynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a férfit jelen esetben is közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádolja, így börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban - írja a Fővárosi Főügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.