Kiderült, miért gyilkolhatta meg David Bonola a magyar anyát New Yorkban

gyilkosság G. Orsolya New York David Bonola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, borzalmas tragédia történt New York egyik városrészében, Forest Hillsben: meggyilkoltak egy 51 éves magyar édesanyát. A család alkalmazottját, a házuk karbantartóját, David Bonolát vették őrizetbe gyanúsítottként. A férfi szerelmi kapcsolatban állt a nővel.

G. Orsolya szeretője, David Bonola 58 késszúrással végzett a magyar családanyával, akinek a holttestét végül egy sporttáskában rejtette el.

illusztráció Forrás: Pixabay.com

Bonola vallomásában korábban azt mondta, azért ment el a nő házához a gyilkosság éjjelén, hogy meggyőzze, folytassák a viszonyukat. Mivel G. Orsolya ezt nem akarta, megölte őt. Ezzel szemben a legújabb információ szerint Bonola vitába keveredett a nővel annak otthonában. Azzal gyanúsította meg a nőt, hogy megcsalja egy másik férfival, és megvádolta, hogy HIV-fertőzést kapott tőle - írja a crimeonline.com.

A nő állította, hogy nem hordozza a vírust, de Bonola kegyetlenül meggyilkolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.