Heti egyszer fürdik ez a nő, de a férje így is imádja

higiénia tisztaság fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 3 millióan látták már azt a tiktokos videót, melyben a reindrrop felhasználónéven futó hölgy beszámol sokkoló tisztálkodási szokásairól.

Reina számított a követők meglepett reakcióira, ezért elárulta, hogy miért csak heti egy alkalommal zuhanyzik és mos hajat. Állítása szerint egyrészt hosszadalmas az egész folyamat, utál várni a meleg vízre, nem szereti, ha nedves a haja, ki nem állhatja a hajszárító hangját, és egészségügyileg is jobban érzi így magát, hiszen ekcémás panaszainak és a bőrszárazságnak is búcsút mondhatott. Végül, de nem utolsó sorban vizet, egyúttal pénzt is spórol ezzel a furcsa tisztálkodási rutinnal, mellyel férjének állítólag semmi baja, sőt!

@reindrrop Reply to @sunshinestatekris but it all boils down to the entire process being overwhelming @reindrrop #fyp#showerday#hairwash#dirtyhair#dirtyhairdontcare#notshowered♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

A követők természetesen arra is kíváncsiak voltak, hogy Reinának nincs-e oroszlánszaga, a tiktoker pedig azzal nyugtatta meg őket, hogy gyerekekkel dolgozik, ők pedig valószínűleg őszintén a szemébe mondanák, ha kellemetlen lenne a kipárolgása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.