Solti Ádám apja kitálalt a fia házasságon kívül született gyerekéről: szüksége lenne egy apára

Forrás: Instagram/Solti Ádám -
Solti Bernadett Solti Ferenc Solti Ádám házasságon kívüli gyermek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy Solti Ádámnak született egy házasságon kívüli gyermeke egykori szeretőjétől, akivel évekig folytatott viszonyt felesége mellett és előtt is. A színész apja most megszólalt az ügyről, ő ugyanis látogatja az unokáját.

Solti Ádám és felesége, Berni közösen nyilatkoztak a színész házasságon kívül született gyerekéről. Kiderült ugyanis, hogy Ádámnak évekig volt viszonya egy nővel, aki terhes lett és megszülte a gyermeket. A kisfiú közel kétéves. A színész apja most megszólalt az ügyről, ő ugyanis látogatja az unokáját.

"Aki szelet vet, vihart arat, én pedig szeretném ezt a vihart mielőbb elcsendesíteni. Mindannyiunkat megviselnek a történtek. Ádámot, a feleségét, az egész családunkat. És az anyukát is, aki bele is betegedett az elmúlt napok eseményeibe, hiszen ha valaki nem fenyegetőzött azzal, hogy elárulja a fiamat, az épp ő volt" - mondta a Hot! Magazinnak. Elárulta, a családja haragszik rá azért, amiért nyilatkozik, de ő mindenkinek csak a javát akarja. Leszögezte, Ádám jó ember, habár a kisfiú látogatásával kapcsolatban nem értenek egyet.

Solti Ádám és felesége, Berni Forrás: Instagram/Solti Ádám

"Ebben a kérdésben valóban nem értünk egyet, de minden másban igen. Ha ránézek az unokámra Ádámot látom benne, aki gyönyörű, szőke hajú, kék szemű gyermek volt. A szívem szakad meg érte, mert hiába kicsi és nem beszél, látványos, hogy mennyire szüksége lenne apára. Sajnos vidéken laknak, de lehetőség szerint, legalább kéthavonta meglátogatom őket. Ez sajnos kevesebb, mint amit szeretnék. Ilyenkor próbálom helyettesíteni a fiamat. Remélem csak ideiglenesen" - idézi a Blikk Solti Ferenc szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.