Megtörte a csendet Solti Ádám édesapja: így vélekedik fia félrelépéséről és az eltitkolt gyerekről

unoka Solti Ferenc Solti Ádám eltitkolt gyereke Solti Ádám Solti Ádám szeretője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart, amikor pár nappal ezelőtt kiderült, hogy az ismert énekes-színésznek, Solti Ádámnak nemcsak szeretője van, hanem született egy házasságon kívüli gyermeke is.

Solti Ádámot az X-faktorban ismerte meg a közönség, majd a tehetségkutató után nem sokkal szerepet kapott az RTL Klub napi szappanoperájában, a Barátok köztben is. Az énekes-színész karrierje elején ismerkedett meg az egyik rajongójával, akivel az alkalmi kapcsolatból többéjszakás kaland lett. A viszonynak pedig azután sem lett vége, hogy Ádám feleségül vette kedvesét, Bernadettet.

Ádám volt szeretője 2020-ban teherbe esett, a nő pedig mindenáron meg szerette volna tartani a babát. A gyermek megszületett, a kínos helyzetet pedig hónapokon át sikerült titokban tartani. Solti felesége, Berni azonban 2021 májusában tudomást szerzett a gyermekről és a házaspár emiatt egy rövid időre külön is költözött egymástól. Berni azonban megbocsátott Ádámnak.

Solti Ádám édesapja, Solti Ferenc Forrás: RTL Klub

A színész azonban kényszerhelyzetbe került, és nem volt más választása, mint a nyilvánosság előtt felvállalni szeretőjét és a nőtől született gyermekét. Solti Ádám bocsánatot kért feleségétől, rajongóitól és reméli, hogy az életük vissza tud térni a normális kerékvágásba. A házasságon kívül született baba azonban nem volt titok Soltiék családjában, mindenki tudott róla, sőt a nagypapa gyakran látogatja is az unokáját.

– mesélte a Borsnak Solti Ferenc, a színész-énekes édesapja.

– zárta a nyilatkozatát az idősebb Solti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.