Napok óta keresték az eltűnt Beátát: már csak a holttestét találták meg a rendőrök

Forrás: Shutterstock -
halál M. Beáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
M. Beáta négy napja tűnt el, holttestét a Bihar és Kolozs megye határán fekvő, Nagybáród községhez tartozó Báródsomos településen találták meg.

A 30 éves kolozsvári M. Beáta egyetemi előadó szombat óta nem adott életjelet magáról, ezért a családtagjai éretsítették a rendőröket. A fiatal nő B. Ferenccel együtt tűnt el, akinek korábban rendőrségi ügye is volt agresszivitás miatt. Ez a tény fokozta a hozzátartozók aggodalmát.

Szerdán megtalálták egy fiatal nő holttestét egy elhagyatott benzinkút területén a Bihar és Kolozs megye határán fekvő, Nagybáród községhez tartozó Báródsomos településen - írja a Maszol.ro.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Rendőrségi források a Cluj24.ro-nak megerősítették, hogy a megtalált holttest M. Beátáé. A gyanú szerint barátja, B. Ferenc gyilkolta meg, holttestét több szemeteszsákba csavarta, majd egy félreeső helyen hagyta. A rendőrség továbbra is keresi a feltételezett elkövetőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.