Újabb részletek derültek ki a 14 éves hatvani diák haláláról

halál Hatvan diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanítás megkezdése előtt lett rosszul az egyik hatvani általános iskola diákja, Máté. Sajnos, nem sikerült megmenteni az életét. Halálának körülményeiről most újabb részletek derültek ki. 

Megérkezett a hatvani általános iskolába Máté, majd nem sokkal az első óra előtt rosszul lett: kifordult az iskolapadból. A helyszínen azonnal megkezdték az ellátását, és természetesen segítséget is hívtak. Több mentőállomásról is elindult egy-egy rohamkocsi, az újraélesztését ők folytatták emelt szinten, majd egy gyermekrohamkocsi is csatlakozott a fiú ellátásához. Hiába küzdöttek hosszasan Máté életéért, már nem tudták megmenteni. A halál okát igazságügyi orvos szakértői vizsgálat állapíthatja majd meg.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közölte, az ügyben semmilyen rendőri intézkedés nem történt, a gyerek a rendőrség információi szerint természetes halált halt, amit a halál beálltát megállapító helyszíni orvosi szakvélemény is megállapított. Amennyiben a boncolás közben kiderülne, hogy a fiú nem természetes halált halt, akkor a rendőrség is bekapcsolódik a vizsgálatba - írja a Blikk. A lap információi szerint Máténak több betegsége is volt, az egyik hatvani ismerőse szerint vérnyomás- és súlyproblémákkal küzdött: meg nem erősített információk szerint rosszulléte előtt energiaitalt is fogyasztott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.