Járdán gázolta el a sofőr a 9 éves kislányt, majd cserbenhagyta

Fotó: Csudai Sándor -
gázolás cserbenhagyásos gázolás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 28-án 7 óra 40 perc körül Esztergomban egy fehér Volkswagen a sportpálya mellett lévő bekötőútról próbált kitolatni a Bánomi útra, ám eközben elütött egy járdán közlekedő 9 éves kislányt.

A gyermek a földre esett, a sofőr pedig segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az esztergomi rendőrkapitányságon segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indult eljárás az ismeretlen tettes ellen.

A kép illusztráció. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség most azt a 17 év körüli, szőke, hosszú haját hátul copfban viselő lány keresi, aki szemtanúja volt a balesetnek, illetve rákiáltott a sofőrre, így próbálta figyelmezteni. A baleset után pedig a sérült kislánnyal maradt és segített neki.

A rendőrök azt kérik, hogy aki tud valamit a tanúval kapcsolatosan, vagy ha a tanú magára ismer, jelentkezzen személyesen, vagy hívja a 06-33-510-240-es, a 112-es ingyenes hívható segélyhívó telefonszámot, illetve a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számát – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.