Szexpartit tartottak a laktanyában, kiszivárgott a felvétel - Több száz katonát tiltottak el a szolgálattól

Forrás: AFP/Sem Van Der Wal -
Anglia szexparti eltiltás laktanya katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A katonák többször is becsempésztek egy nőt a laktanyába, az orgiákról pedig videókat is készítettek. A felvételt valaki nyilvánosságra hozta, ezért több száz honvédet tiltottak el a szolgálattól és a NATO éves balkáni bevetésétől.

A kiszivárgott videón az essexesi Colchesterben található Merville laktanya nyolc katonája látható, amint egy nővel szexelnek. A laktanya többi lakója aktívan nem vett részt az orgiában, de figyelték az eseményeket.

Illusztráció Forrás: AFP/Sem Van Der Wal

A katonák ellen eljárás indult, és bár megállapították, hogy bűncselekményt nem követtek el, eltiltották őket. A tábornok szerint a látottak a női nemet becsmérlik, és ez nem összeegyeztethető a hadsereg értékeivel. Az eltiltás közel 400 katonát érint, a szexvideó tevékeny résztvevőit pedig a zászlóaljból is kitették - írta a The Guardian.

Sajtóértesülések szerint a nőt összesen 31-szer csempészték be a laktanyába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.