Vasárnap elhunyt Pavó Réka, akinek a nevét akkor ismerte meg az ország, amikor évekkel ezelőtt hatalmas sikert ért el egy mobiltelefonnal készített képpel.

A nemzetközi pályázaton a szakemberek 67 ezer fotó közül Réka „Art & Leukemia" című képét választották ki. Mint ismert, a fiatal nő leukémiával küzdött, ezt szimbolizálta a fotója – írja a Bors.

Kimondhatatlan fájdalommal tudatjuk veletek, hogy a mi kis Csillagunk a tegnapi napon itt hagyott bennünket és elfoglalta a helyét az Égi Atyjánál. Az elmúlt évek küzdelmei után a lelke erősebb volt, mint valaha, de a teste már pihenésre vágyott – közölte a család, és arra kérte a követőket, hogy folytassák Réka misszióját: figyelemfelhívással, tettekkel a véradás és őssejtdonáció fontosságára.

A bejegyzés hozzászólói között tiszteletét tette Tóth Vera énekesnő is.

Édes kis drága Csillag... a FENÉBE! Jó utat neked! Kár érted... nagy kár... Megérdemelted volna a végleges túlélést. S*ggemet összeszorítva drukkoltam neked... Kellettél az Égbe, biztos fent elkel a segítség... Fentről szórd a szeretetcsillámaidat úgy, ahogy életedben is tetted!

– fogalmazott a híresség.