A színpadon kapott agyvérzést a zenész: le kellett állítani a koncertet

Forrás: Shutterstock -
5 Seconds of Summer koncert sztrók Ashton Irwin zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 5 Seconds of Summer vasárnap esti koncertjén a dobosuk, Ashton Irwin rosszul lett, ezért rohammentővel szállították kórházba. 

A zenekar 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben számolt be az ijesztő eset részleteiről. A közlemény szerint a 27 éves dobos agyvérzésszerű tüneteket tapasztalt, amelyeket a hőség váltott ki.

"A tegnap esti koncert korán véget ért a műsor alatti incidens miatt. Az agyvérzés tüneteit tapasztalva Ashtont a helyi kórházba szállították vizsgálatokra és orvosi felülvizsgálatra" – írták, hozzátéve, hogy Ashton jól érzi magát, és gyorsan gyógyul.

"Intenzív migréntől szenvedtem, amelyet a színpadi kimerültség és túlmelegedés okozott, ami miatt elveszítettem a látásomat, és szélütés tüneteit okozta a testem bal oldalán" - írta Ashton a Twitteren. Később hozzátette, a teste kimerült a hőség miatt, és sírt a mentőautóban, mert úgy érezte, sok embert hagyott cserben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.