Babicsek Bernát édesanyja: "Valaki vagy valakik itt hibáztak, és az a fiam életébe került"

Fotó: Koncz Márton - Origo -
Babicsek Bernát halála Babicsek Bernát édesanyja Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Babicsek Bernát szülei elhatározták, utánajárnak, miért kellett fiuknak meghalnia. A rendőrség kedden hallgatta ki őket újra. 

"Remélem, jó döntés születik majd a nyomozás végén. Kihallgattak a férjemet és engem is, mindent részletesen el kellett mesélnünk újra. Azt is el kellett mondani, hogyan találtunk rá Bernátra, a férjemet és engem is felzaklattak a történtek" - nyilatkozta Bernát édesanyja a Blikknek.

Fotó: Koncz Márton - Origo

"Nem volt könnyű, újra felszakadt a még be sem gyógyult sebek. Nehéz szívvel álltam a kihallgatás elé, ugyanis az első nyomozás eredménye nagy csalódás volt. Bár a fiamat semmi nem hozza vissza, szeretném, ha igazságot szolgáltatnának neki. Valaki vagy valakik itt hibáztak, és az Bernát életébe került" - tette hozzá Márta, aki elmondta, a rendőrség azt ígérte, hamarosan újra kijönnek a házhoz, és átvizsgálják, megnézik a helyszínt.

"Bízom benne, hogy az ügy lezárultával választ kapunk a kérdéseinkre" - reménykedik a gyászoló édesanya.

Babicsek Bernát tragédiájáról ITT olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.