Nyolcméteres fa csapta agyon a férfit Hajdú-Biharban: egy padon üldögélt, amikor a szél kicsavarta

vihar baleset halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyoncsapott egy 8 méteres fa egy 60 éves férfit kedden Hosszúpályiban. Az áldozat egy padon üldögélt, amikor a fát tövestől kicsavarta a viharos erejű szél. A helyiek szerint elaludhatott, ezért nem észlelte a bajt.

„Esetkocsit és mentőhelikoptert riasztottunk a helyszínre, ahol a baleset történt. Egy 60 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt" – nyilatkozta Ménes Dávid állomásvezető mentőtiszt.

Hosszúpályi polgármestere, Zara András az RTL Híradónak elmondta, egy közeli benzinkúton tankoló férfi vette észre, hogy egy férfi ül a padon, akire rádőlt a fa. Többen próbáltak segíteni, de meg sem tudták mozdítani a fát.

„Ez a fa egy körülbelül egy 15 éve ültetett sorfának az egyik fája volt. A szélvihar több fát is kidöntött a településen" - tette hozzá.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.