Szörnyű: öngyilkos akart lenni a tatai tinilány: a mélybe vetette magát

Forrás: Országos Mentőszolgálat / Facebook -
mentőhelikopter Tata tinédzser öngyilkossági kísérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes állapotban szállította kórházba a mentőhelikopter azt a 16 esztendős tatai tinédzsert, aki a Kálvária-dombról vetette le magát azért, hogy kioltsa az életét.

A rendőrség a kemma.hu megkeresésére hivatalosan is megerősítette, hogy a fiatal öngyilkossági szándékkal ugrott le a dombról, melynek következtében súlyos sérüléseket szerzett. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője a lapnak elmondta, hogy a helyszínre egy mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztani kellett. A kórház még nem tájékoztatta a sajtó munkatársait a vizsgálatok eredményéről és a lány jelenlegi állapotáról.

A kép illusztráció. Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget! - Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123, Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503, Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111 Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.