Kiteregette a szennyest az Első Emelet egyik alapítója: ez vezetett a szakításhoz Kikivel

Tereh István -
Tereh István Patkó Béla Első Emelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Tereh István, Öcsi 12 éven át nem csak menedzserként, de zenészként is az Első Emelet tagja volt, mégsem áll színpadra az együttessel a decemberi búcsúkoncerten. Úgy tudni, kibékíthetetlen ellentét feszül közte, és az énekes, Patkó Béla, Kiki között. Állítja, a frontember nem akarja, hogy ő is fellépjen velük, igaz, már akkor sem menne, ha hívnák. 

"Egyetlen ember döntött úgy, hogy én ne vegyek részt a decemberi bulin. Maradjunk annyiban, hogy az énekesnek mindig eggyel több szavazata van. Szóval Kikiről és egy közeli hozzátartozójáról van szó. Ők így egy csomag" - mondta el Bochkor Gábornak a Retro Rádióban Tereh és arról is beszélt, mi okozhatja közöttük a konfliktust.

Tereh István

"Azt hiszem, az lehet a harag oka, hogy a kilenc évvel ezelőtti koncerten már láttam a jeleit annak, hogy az Első Emeletből a frontember, Patkó Béla és kísérőzenekarát akart csinálni és én, mint az
Első Emelet védelmezője ellenálltam. Emiatt rossz hangulat lett és szerintem életünk legrosszabb koncertjét adtuk. Ebből aztán folyamatos konfliktus volt köztünk a Bélával és a közeli hozzátartozójával. Ennek az eredménye lehet ez az olcsó, alsó polcos személyes bosszú" - idézi Öcsit a Bors.

A hallottakat Bochkor is kommentálta: "Most nem akarom megvádolni Kikit, mert nem tudom így van-e vagy sem, ahogy Öcsi elmondta, de rengeteg énekes meghülyül. Nincs mese! Amikor egy zenekarral működik és egyszer csak azt gondolja, hogy ő többet ér a többinél, megérdemli a szólókarriert, vagy hogy a többiek ne egyenrangú sorban legyenek vele. Rá kell, hogy döbbenjen, hogy ez nem működik" - vélekedett a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.