Meggyilkolta feleségét egy férfi Újfehértőn: több késszúrással végzett vele

Újfehértő késelés házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több késszúrással megölte feleségét egy férfi Újfehértón - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Csütörtök este az áldozat lánya tett bejelentést a rendőrségen, hogy anyját eszméletlenül találta az otthonában, apját pedig érkezésekor még látta távozni autóval. A mentők már csak a nő halálát tudták megállapítani - írták.

A rendőrök a helyszíni szemle alapján megállapították, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért emberölés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, és elkezdték keresni a feltételezett elkövetőt, a férjet.

Képünk illusztráció Forrás: Police.hu

Az 51 éves gyanúsítottat péntek hajnalban elfogták az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében késsel többször megszúrta őt - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.