Megszökött tehén okozott balesetet Bács-Kiskun megyében

mentő boci megszökött Országos Mentőszolgálat baleset tehén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motoros házaspár ütközött össze egy tehénnel Kunbágy közelében. 

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon számolt be a tegnapi baleset körülményeiről. Egy megszökött tehénnel ütközött össze egy motoros házaspár, akikhez Kunbágy közelében kérték a mentők gyors segítségét. A pár és valószínűleg a tehén is könnyebb sérülésekkel úszta meg az esetet.

"Tehénnel ütközött tegnap az a motoros házaspár, akikhez Kunbágy közelébe kérték a mentők gyors segítségét. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, ahol kiderült, hogy a szertelen állat közvetlenül előttük szaladt át az úton, így a motoros hiába fékezett, az ütközés elkerülhetetlen volt. A házaspár óriásit esett, de szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet. A mentők egy 40 év körüli nőt és egy 50 év körüli férfit láttak el, majd szállítottak stabil állapotban kórházba. Mivel a hatalmas állat az ütközés után hangos „múzások" közepette kereket oldott, feltehetően csak könnyebben sérült. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.