Sziget Fesztivál verekedés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután véget ért az idei Sziget Fesztivál, a rendőrség nyilvánosságra hozta azoknak a bűncselekményeknek a listáját, melyek miatt intézkedésre kellett sort keríteniük. 

Több ízben állítottak elő fesztiválozókat verekedés miatt, a balhékról, illetve a letartóztatásokról pedig több videó is elkezdett keringeni az interneten. Az egyiken látható, amint a Hajógyári-sziget körül közlekedő bulihajón – melynek működéséért egyébként nem a fesztivál illetékesei feleltek – egy biztonsági őr durván bántalmaz egy látogatót, aki a Borsnak mutatta meg először, milyen sérüléseket szerzett az incidens során.

Az ausztrál fiatalokból álló csoport tagjai szerencsére nem szenvedtek komoly egészségkárosodást a túlkapás következtében, és azóta már haza is repültek, hogy kiheverjék a fesztivál fáradalmait.

Forrás: Bors

Forrás: Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.