Csutit is megkérdezték Kulcsár Edina várandósságáról: így reagált a modell exférje

terhesség Kulcsár Edina terhes G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő váratlan hírrel lepte meg a nyilvánosságot: reggel ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina várandós, méghozzá új szerelmétől, a fiatal rapper, Varga Márktól.

Lapinformációk szerint Edina a Dancing with the Stars című showműsor egyik táncpróbáján lett rosszul, és a kivizsgálás során derült ki, hogy várandós. Kulcsár ezután visszalépett a szerepléstől, és a TV2 ma délben a saját honlapján bejelentette, hogy az egykori szépségkirálynő helyét Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi veszi át.

Első közös gyermeküket várják Edina és párja, G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Kulcsár Edina és G.w.M közös gyermekének híre eljutott a modell exférjéhez, az üzletember-influenszer Szabó András Csutihoz is. A férfit és Edinát nemcsak a házasévek, hanem két kisgyerekük is összeköti, így a Blikk megkérdezte Csutit, mit szól exfelesége terhességéhez.

– reagálta Csuti a lap megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.