Kulcsár Edina terhes gólyahír G.w.M Kulcsár Edina várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő élete fenekestül felfordult idén, ugyanis több évnyi házasság után elvált férjétől és két gyermekének apjától, Szabó András Csutitól. Nem sokkal a szakítás bejelentése után pedig bemutatta új szerelmét, a fiatal rappert, Varga Márkot.

A fiatalokat sokan támadták a kapcsolatuk miatt, de ők közösen tervezik a jövőjüket, és Edina pár hónapja saját oldalán árulta el egyik követőjének a kérdésére, hogy Márkkal, azaz G.w.M-mel közös gyermeket is szeretnének. Ez a vágy pedig most valósággá válik, ugyanis lapinformációk szerint Kulcsár Edina állapotos.

Kulcsár Edina Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az egykori szépségkirálynő maga még nem erősítette meg a hírt, de a Blikk biztos forrásból úgy tudja, hogy a Dancing with the Stars új évadára készülő modell az egyik táncpróbán rosszul lett, és a kivizsgálás során derült ki, hogy babát vár. A TV2 tegnap éjjel különös posztot tett közzé, melyben arról írtak, hogy ma fontos bejelentésük lesz a műsorral kapcsolatban.

Könnyen elképzelhető, hogy Edina a várandóssága miatt visszalép a versenytől, és más valaki veszi át a helyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.