Soroksári túszdráma: az egyiptomi férfi évekkel ezelőtt súlyosan bántalmazta élettársát

egyiptomi férfi rendőrség kislány bozótvágó bozótvágó kés Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrséget még kedden délelőtt riasztották, miután egy rémült hölgy betelefonált, hogy egykori élettársa egy bozótvágó késsel hadonászva bezárkózott a házába a kislányával együtt.

Ahogy arról mi is írtunk,a férfi kedden délelőtt jelent meg volt élettársa házánál az említett bozótvágóval. A látványtól megrémült asszonynak még sikerült kimenekülnie a házból, a lányát viszont nem tudta kimenteni. A férfi bezárkózott, a nő pedig azonnal hívta a rendőrséget. Mivel félő volt, hogy a férfi kárt tesz a mindössze nyolcéves kislányban, a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége behatolt a házba.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A gyermeket szerencsére sérülés nélkül hozták ki a házból, majd elfogták a 41 éves, egyiptomi állampolgárságú férfit. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított eljárást. A férfit jelenleg kórházban őrzik – közölte a hírt az MTI-vel a police.hu.

Úgy tudni, az egyiptomi túszejtő korábban is bántalmazta magyar élettársát: három évvel ezelőtt eltörte a nő bordáját. A férfi képtelen volt elfogadni, hogy exének, Hajnalkának új párja lett.

"Ez a férfi nem normális ember, de az elején én is bedőltem neki! Aki nem ismeri, ránézésre azt hiszi róla, hogy egy angyali lény, de Amadalla előbb-utóbb megmutatja az igazi énjét. A lányom is rájött erre, ezért annak ellenére jobbnak látta, ha kilép a kapcsolatból, hogy egy közös lányuk is született"

-mondta a Borsnak Ferenc, Hajnalka édesapja. A férfi azt is elmondta, hogy az egyiptomi férfi rendszeresen verte Hajnit, ezért reméli, Amadellát kiutasítják az országból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.