Fiatal lány szoknyája alá nyúlt a HÉV-en, és maszturbált közben: fantomképen az elkövető

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
maszturbálás rendőrség molesztálás fantomkép HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szigetszentmiklósi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy 19 éves lányt molesztált a HÉV-en. Kérik, hogy aki felismeri az elkövetőt a fantomkép alapján, jelentkezzen.

Rendőrségi fantomkép készült arról a férfiról, aki augusztus 18-án este a Szigethalom és Szigethalom-alsó között közlekedő HÉV-en egy 19 éves lány szoknyája alá nyúlt, másik kezével pedig elővette a nemi szervét és masztrubálni kezdett.

A nő próbált eltávolodni tőle, többször ellökte magától, majd a megállóban a HÉV-ről leugorva végül sikerült elmenekülnie.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 30-40 év közötti férfi az átlagosnál vékonyabb, barna göndör haja van. Az incidenskor kockás halásznadrágot, edzőcipőt, rövidujjú pólót, baseball-sapkát viselt, sötét hátizsák volt nála - írja a police.hu.

A fantomképet ide kattintva lehet megtekinteni.

Kérik, hogy aki felismeri a férfit, vagy bármit tud a jelenlegi tartózkodási helyéről, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját (06-1-236-2896), az ingyenes Telefontanút (06-80-555-111), vagy a 112-es segélyhívót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.