Őrizetbe vettek két embert a Ferenc körúton holtan talált férfi ügyében

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
holttest rendőrség Ferenc körút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vett a rendőrség egy 34 éves és egy 40 éves férfit a Ferenc körúton meghalt férfi ügyében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n vasárnap.

Az áldozatról azt írták: embercsempészek hagyhatták sorsára az illegális migránst, aki furgonjukban lett rosszul péntek este. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság két eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása, illetve embercsempészés miatt, a most őrizetbe vett két férfit utóbbival gyanúsítják. A közlemény arra is kitér, hogy társaikat még keresik.

Rendőrautók és mentőautó a IX. kerületi Ferenc körúton egy férfi holttesténél 2022. augusztus 26-án Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Pénteken érkezett bejelentés egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről a IX. kerületi Ferenc körútról. A rendőrség akkori közlése szerint a mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A helyszíni szemle első adatai nem utaltak idegenkezűségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.