Ördög Nórát most a gyerekei miatt támadják: "Nektek nem kezdődik a suli?"

iskolakezdés Maldív-szigetek családi fotó gyerekek Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja még Budapesten volt, most viszont újra elhagyta az országot Ördög Nóra. A népszerű műsorvezető és sikeres kisbolttulajdonos nem egyedül, hanem családjával utazott a Maldív-szigetekre.

Ördög Nóra pár hónapja az Ázsia Expressz új évadának forgatása miatt járta be a világot, ám ezúttal nem munka miatt szállt repülőre. Családjával ugyanis kikapcsolódni, pihenni utazott a Dél-Ázsiában található Maldív-szigetekre. A megérkezésük óta több poszt is született a nyaralásról, a családi fotójuk alatt azonban többen is támadták a műsorvezetőt.

– kérdezte az egyik hozzászóló. Nem ő volt az egyetlen, akiben felmerült a kérdés, hogy vajon Ördög Nóra gyerekeinek nem kellett volna-e iskolába mennie szeptember 1-jével. A képernyős egyelőre még nem reagált ezekre a kommentekre, ellenben a követői közül többen is védelmükbe vették Nóráékat.

– tette fel a viszontkérdést egy másik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.