Szakított szerelmével a Forma-1-es pilóta: nemrég ünnepelték az egyéves évfordulót

Lando Norris Luisinha Oliveira Forma-1 F1 Formula-1 szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az autósport királykategóriájának tartott versenysorozatban, a Forma-1-ben az életüket kockáztatva száguldanak a pilóták. Futamról futamra kamerák százai követik minden mozdulatukat, és ők is rengeteget posztolnak a közösségi médiában. A magánéletükről viszont mindannyian csak ritkán beszélnek.

Lando Norris a jelenlegi Forma-1-es mezőny egyik legfiatalabb tehetsége, aki mindössze 22 évesen a jövő nagy reménysége. Az elmúlt pár évben sikert sikerre halmozott, számtalan dobogót ünnepelhetett, de a régóta várt győzelemre még nem került sor. Idén sajnos messze van a pódium legfelső fokától, és úgy tűnik, a magánélete sem alakul jól.

A brit autóversenyző az újév első napján mutatta meg a nagyközönségnek barátnőjét, a portugál divatmodellt, Luisinha Oliveirát. A lányról ráadásul nem sokkal később kiderült, hogy fél évig, 2019-től 2020 nyaráig Magyarországon tanult.

A pár hetekkel ezelőtt ünnepelte egyéves évfordulóját, ennek alkalmából pedig több közös képet is megosztottak az Instagramon. Ekkor még senki sem sejtette, hogy valami nincs rendben közöttük. Norris azonban nemrég a saját történetében osztotta meg a hírt rajongóival, hogy Luisinhával együtt úgy döntöttek, szakítanak, de ezentúl is barátok maradnak.

– idézte Lando posztját a Formula.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.