Budapesten tanult divatmodell csavarta el a Forma-1-es sztár fejét

pilóta Lando Norris Luisinha Oliveira Forma-1 divatmodell Budapesten tanult divatmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az autósport királykategóriájának tartott versenysorozat mindig izgalomba hozza az embereket. Sokan viszont nem a gyors autók, hanem a jóképű pilóták miatt kapcsolják be a tévét.

A versenyzők többsége nem titkolja a magánéletét, a feleségük, párjuk rendszeresen elkíséri őket a versenyekre. A kamerák kereszttüzében pedig nehezen is tudnának elrejtőzni, de vannak olyanok, akiknek mégis sikerül láthatatlannak maradniuk. Ilyen volt a fiatal brit pilóta Lando Norris kedvese is, ám nemrég a nyilvánosság előtt is felvállalták kapcsolatukat.

Norris az újév első napján, saját Instagram oldalán mutatta meg barátnőjét, a portugál divatmodellt, Luisinha Oliveirát. Azt nem tudni, hogy mióta tart a románcuk, az viszont kiderült, hogy a csinos szépség odáig van Budapestért. A közösségi oldala tele van a magyar fővárosban készült fotókkal, aminek az az oka, hogy fél éven keresztül hazánkban tanult.

2019 őszétől 2020 nyaráig volt Magyarországon, és olyannyira beleszeretett a fővárosba, hogy egy későbbi posztjában arról írt, nagyon hiányzik neki Budapest – számolt be a hírről a Formula.hu.

Luisinhának nem sokáig kell nélkülöznie Budapestet, ugyanis Norris oldalán a júliusi Magyar Nagydíj miatt biztosan hazánkba utazik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.