Ricky Martin beperelte unokaöccsét, aki szexuális zaklatással vádolta az énekest

Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin -
Ricky Martin vád unokaöccs szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár közepén saját unokaöccse azt állította Ricky Martinról, a világhírű énekesről, hogy hónapokon át szexuális kapcsolatban álltak. A rokon ráadásul azt is mondta, hogy miután szakított Martinnal, a férfi zaklatni kezdte őt. Most azonban fordult a kocka, és az énekes ment bíróságra.

Ricky Martin kártérítési pert indított és 20 millió dollárt követel saját unokaöccsétől, mert, mint állítja, a fiú hamis állításai és vádjai miatt rengeteg pénzt bukott az elmúlt hónapokban. A pénz mellett azt is szeretné, ha a bírók köteleznék az unokaöccsét, Dennis Yadiel Sanchezt, hogy tartózkodjon a Martin-családdal kapcsolatos minden megnyilatkozástól.

Ricky Martin Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Dennis júliusban állt nyilvánosság elé és azt állította, hogy hét hónapon át volt szexuális és romantikus kapcsolatban Ricky Martinnal. Az énekes a szakítást követően állítólag zaklatta és üldözte, és azért fordult a bírósághoz, hogy lakhelyelhagyási tilalmat kérjen a latino sztárra. A fiú később visszavonta a kérvényt, ám nem állt le, és a háttérben ő volt az, aki zaklatta Martint – tudta meg a TMZ.

Ricky azt állítja, hogy unokaöccse Instagramon keresztül bombázta őt üzenetekkel, és azzal fenyegette, hogy ha nem szerez neki pénzt, akkor tönkreteszi a hírnevét. A portál még arról is beszámolt, hogy Dennis kiposztolta Ricky privát telefonszámát az Instagramra. Az énekes a botrány miatt rengeteg bevételtől elesett, és a most indított kártérítési perben ezt az összeget szeretné visszanyerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.