Botrányba fulladt a külföldi sztár budapesti fellépése: ki sem állt a színpadra

Forrás: Instagram/Mero -
Mero elmaradt koncert Budapest rapper botrány Papp László Budapest Sportaréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többezres tömeg várta a fiatal rappert, aki nemhogy nem lépett színpadra, de el is hagyta a rendezvényhelyszínt. A közönség először fújolni kezdett, majd többen is elkezdtek dobálózni.

Enes Meral, vagy ismertebb nevén Mero egy török-német rapper, aki négy évvel ezelőtt robbant be a köztudatba az Instagramon debütáló szerzeményével. A német és osztrák kislemezlisták élére került, és egyre több nemzetközi fellépésre hívják a hazájában népszerű előadót. A budapesti eset után azonban könnyen lehet, hogy megváltozik a helyzet.

Mero Forrás: Instagram/Mero

Mero szeptember 10-én este lépett volna fel a Papp László Budapest Sportarénában, ám meg sem jelent a közönség előtt. Amikor a szervezők tájékoztatták a hallgatóságot, hogy a rapper már a helyszínt is elhagyta, többen is fújolni kezdtek, majd vizespalackokat dobáltak a színpadra. A többek szerint ijesztő esetről videó is készült.

@zsoltszekeres9

Who bish Budapest? Was Machen ?? Du bis aine grosse Arschlook!

♬ eredeti hang - Zsolt Szekeres

Az elmaradt koncert miatt Mero a szervezőket, a helyiek viszont a német rappert és stábját okolják. Mindkét fél szerződésszegéssel vádolja a másikat. Mero videóban, a hazaiak Instagram-posztban reagáltak, és jogi következményeket emlegetnek. Az esettel kapcsolatban megszólalt az ismert magyar lemezlovas, Metzker Viki is, szerinte a helyzet egyáltalán nem bonyolult, és tudja is, ki lehet a felelős.

– idézte Metzkert a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.