Országos Mentőszolgálat életmentés OMSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő történetet osztott meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat: hajszálon múlt a tragédia, de végül sikerült megmenteni a medencében elmerült férfi életét.

Úszás közben lett rosszul és merült el az az 50 év körüli férfi, akihez tegnap délután kérték a debreceni mentők gyors segítségét a Termál Hotelhez tartozó fürdőbe, ami éppen 10 hete csatlakozott a Mentőszolgálat Életmentő Pontjainak sorába.

Több szemtanú azonnal a férfi segítségére sietett, köztük egy szabadnapos orvos is, aki a kimentést követően azonnal megvizsgálta a beteget. A férfi már nem lélegzett, így a doktor azonnal megkezdte az újraélesztést, miközben a fürdőzők mentőt hívtak.

A fürdőkomplexum egyik munkatársa azonnal elszaladt a nemrég kihelyezett defibrillátorért, mellyel több sokkot is leadtak a mentők érkezéséig. A szakemberek a kiszállást követően emelt szinten küzdöttek tovább a beteg életéért, kitartó munkájukat a többi fürdőző reménykedve figyelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.