Rendőrök húztak ki egy férfit a sínekre borult autójából: 2 percen múlt az élete

Forrás: MTI -
ütközés vonatbaleset életmentés rendőr tehervonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fővárosi rendőrök egy menekülő sofőrt húztak ki tetejére borult autójából, amit percek múlva maga alá gyűrt a vonat.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. szeptember 11-én 21 óra körül egy autóst akartak igazoltatni a kerületben, aki a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, és nagy gázzal elhajtott. A rendőrök azonnal a nyomába eredtek. Az ámokfutót még a vasúti jelzőlámpa tilos jelzése sem állította meg.

Rendőrök húztak ki egy férfit a sínekre borult autójából: 2 percen múlt az élete Forrás: MTI

Üldözés közben a menekülő sofőr a XVIII. kerület, Gyömrői út és Csévéző utca kereszteződésénél a piroson áthajtva kis híján egy kamionnal ütközött, végül a vasúti síneken a tetejére borulva állt meg. A helyszínre érkező XVII. és XVIII. kerületi rendőrök a sérült férfit azonnal kiemelték a járműből és biztonságba helyezték. Alig két perc elteltével egy tehervonat maga alá gyűrte a sínen maradt autót.

A rendőrök igazoltatták a kimentett férfit, ami után világossá vált menekülésének oka: vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a járművezetéstől is el volt tiltva. A 25 éves N. Norbertet a mentők rendőri kíséret mellett kórházba vitték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.