Elfogták a ferencvárosi, késelő futárt: dohánybolt előtt szúrta oldalba áldozatát

Forrás: Shutterstock -
dohánybolt beszállító Ferencváros késelés támadás futár Budapest áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden reggel, szóváltást követően került elő a kés, a beszállító pedig megszúrta és megsebesítette a vásárlót.

A rendőrség perceken belül elfogta a budapesti, Vágóhíd utcai dohánybolt vásárlóját megkéselő férfit. Az illető árut szállított, és a rendelkezésre álló információk szerint a futár szóváltásba keveredett a bolt előtt várakozó egyik vásárlóval. Ezt lökdösődés követte, végül a beszállító egy késsel oldalán megszúrta, illetve a karján megvágta a másikat.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Az áldozatot a mentők kórházba szállították, a feltételezett elkövetőt a ferencvárosi járőrök perceken belül elfogták a helyszínen.

A 32 éves férfit a IX. kerületi nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A feltételezett elkövető elismerte és megbánta a bűncselekmények elkövetését – közölte honlapján a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.