"Lelki terrorban élek" - távoltartási végzést kért férje, Molnár Gusztáv ellen Fazekas Vivien

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram -
távoltartási végzés Molnár Gusztáv házasság Fazekas Vivi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fazekas Vivien már csak nyugalomra vágyik, de hiába. Állítása szerint Molnár Gusztáv nem érti meg, hogy vége a kapcsolatuknak. Úgy érzi, lelki terrorban él.

Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien kapcsolata véget ért, ám a színész ezt nem akarja elfogadni. Az elvonóról üzent a feleségének, de Vivi már csak azt szeretné, ha békén hagyná.

"Legalább százszor elmondtam már neki, hogy vége, nem tudok újabb esélyt adni, de egyszerűen nem hajlandó ezt elfogadni. Lelki terrorban élek, írogat, felhívogat a gondozókkal a rehabról, üzenget a húgán keresztül, mert nem érti meg, hogy ennek a kapcsolatnak vége van. Annyi szörnyűség történt, hogy az már megbocsáthatatlan... Most tényleg az kell, hogy hozzam nyilvánosságra a távoltartási végzéseket és a videókat, amelyeken részegen őrjöngött és megfenyegetett, hogy megértse és az emberek is, miért gondolkodom így?" - kérdezte Vivi.

Molnár-Fazekas Vivien békét szeretne Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

"Ez már tényleg zaklatás. Nem fogadom a megkeresését, ezért máshogyan próbálkozik. Színjáték az egész, mert miközben közös megegyezéssel adtuk be a válási papírokat, azzal fenyeget, hogy minden fronton megnehezíti a válást. Ez érzelmi zsarolás, és ebbe én már tényleg kezdek tönkre menni" - mondta a nő a Blkikknek.

"Meg vagyok arról győződve, hogy nem fogja feladni, egyszerűen nem érti meg, hogy ennek a kapcsolatnak egyszer és mindenkorra vége. Biztos vagyok abban, hogy ha kiengedik, személyesen fog keresni, sőt, szinte várom, hogy minden este ott posztoljon a ház előtt, mert nem fogom beengedni. Egyszerűen az ital miatt teljesen megzavarodott, és olyan, mintha nem értené meg, amit elmondtam már rengetegszer: hiába írogat nekem és a fiamnak, hiába üzenget, hiába fenyeget, ennek vége van" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.