Molnár Gusztáv az elvonóról üzent a feleségének

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram -
Molnár Gusztáv elvonó válás alkoholizmus Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv ismét hírt adott magáról. A színész szeptember elején vonult be újra az elvonóra, azóta pedig már nem is ez az első alkalom, hogy üzent feleségének, Fazekas Viviennek, aki pár hete vallotta be, hogy férje korábban terrorban tartotta őt. 

Molnár Gusztáv az elvonóról kereste fel a Blikket, hogy hírt adjon állapotáról, terveiről és üzenjen a feleségének. Elmondta, hogy még az is lehet, hogy másfél évig bent lesz, de nagyon intenzíven csinálja a terápiát. Hozzátette, hálás a feleségének, hogy elhagyta. Így elért a mélypontra, hiszen elveszített mindent, és végre rájött, hogy baj van. Ennek meg kellett történnie ahhoz, hogy tudja, változtatnia kell. A második elvonó előtt már szinte csak alkoholt ivott, így tudja, jelenleg semmi esély arra, hogy Vivien visszatérjen hozzá.

Molnár Gusztáv Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

"Tökéletesen megértem, hogy haragszik rám, de mindenkinek egy élete szerelme van, és nekem ő az, szerintem neki is én. A Blikken keresztül szeretném neki üzenni, hogy nagyon szeretem, és nagyon szeretném, ha legalább egyszer bejönne hozzám, hogy józanul beszélhessünk. De az tény, hogy megérdemlem a sorsomat, mert nagyon sok rossz dolgot tettem, sok lelki fájdalmat okoztam neki. Most az első számú cél, hogy meg gyógyuljak, és rendezzem a szakmai és a magánéletemet" – jelentette ki a lapnak.

"A magány nagyon kemény. Mindenki elfordult tőlem, nem nagyon hív senki, nem látogat senki, csak a húgom, pedig már lehetne. Az is nehéz, hogy teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól" - folytatta. Végül arról is beszámolt, hogy jelenleg az a terve, hogy később beiratkozik a főiskolára addiktológiai konzultáns szakra, hogy segíthetten a hozzá hasonló cipőben járóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.