Celeb vagyok, ments ki innen! Lengyel Ferenc Nyári Dia Janicsák Veca Curtis RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után kerül ismét képernyőre az RTL Klub nagy sikerű celebes realityje, és már nyilvánosságra is hozták, ki az első négy híresség, aki biztosan részt vesz a nem mindennapi megmérettetésben.

A Celeb vagyok, ments ki innen! legelőször 2008-ban volt látható, és egymás után rögtön két évaddal jelentkezett a produkció. A folytatásra viszont hat évet kellett várni, ugyanis a csatorna csak 2014-ben tűzta ismét műsorára a celebes realityt. Ezután újabb szünet következett, három év kihagyás után, új műsorvezetőkkel, Puskás Peti és Kiss Ramóna párosával tért vissza a formátum.

A legutóbbi szezon óta eltelt öt év, de heteken belül ismét új adásokkal jelentkezik a Celeb vagyok, ments ki innen!, melynek első négy versenyzőjét ma nyilvánosságra hozta a csatorna.

Az új évad első promóciós fotója Forrás: RTL Sajtóklub

A Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évada október 17-én indul az RTL Klubon és minden hétköznap 21 órakor lesz látható. A műsor hétvégente is képernyőre kerül, ám a hétköznapitól eltérő időpontban, 19 órától sugározzák majd.

A műsort ezúttal ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti, a forgatás helyszínéül pedig a kolumbiai dzsungelt választották a készítők. A több mint egy tucat hírességből négy nevet már most elárultak, így biztosan láthatjuk majd Janicsák Vecát, Nyári Diát, a Drága örökösökből és a Keresztanyuból is ismert Lengyel Ferencet, valamint Curtist is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.