Gyanús gazdátlan bőrönd miatt evakuáltak egy kórházat Besztercebányán

Besztercebánya bombariadó kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A furcsa koffert egy rejtélyes öltönyös férfi hagyta az egészségügyi intézmény recepciós pultjánál múlt hét csütörtökön. Az ismeretlen illető ezután szőrén-szálán eltűnt.

A Bors beszámolója szerint a szokatlan eset a kórház sürgősségi osztályán történt. Mivel a csomag tulaját égen-földön keresve sem találták, a helyszínre érkező tűzszerészek és rendőrök azonnal kiürítették a részleget.

Azokat a pácienseket, akik kivizsgálásra vártak, átirányították egy másik intézménybe. Mivel az osztály a műtőtermek alatt helyezkedik el, a tervezett operációkat is le kellett állítani, a neurológiai és traumatológiai beavatkozásokat viszont befejezhették, mivel azokat életveszélyes lett volna felfüggeszteni.

Addig, amíg a tűzszerészek az épületnél tartózkodtak, a mentőhelikopter sem szállhatott fel, illetve le, és a mentőket sem fogadták. A koffert végül egy tűzszerész hozta ki az épületből, majd biztonságos távolságban felrobbantotta. A bőröndben állítólag semmilyen veszélyes anyag nem volt. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.