Megszólalt a nagymama, akinek hatéves unokáját halálra gázolta a magyar férfi Németországban

nagymama gázolás gyermek Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, halálra gázolt egy hatéves kislányt egy magyar férfi a németországi Harthán múlt pénteken. A gyermek azonnal életét vesztette.

A BMW-t vezető férfi a városból kifelé ívelő kanyarban előbb áttért a szemközti sávba, majd a járdára hajtott, ahol elütötte a lányt. A rendőrség arról számolt be, hogy a sofőr el akart menekülni a helyszínről, de a baleset szemtanúi feltartóztatták. Később kiderült, a férfinak 1 ezrelékes volt a véralkoholszintje, így most gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

A hatéves Cayenne az édesanyjával és a testvéreivel sétált a járdán, amikor a sofőr elvesztette uralmát a kocsi felett, és felhajtott a járdára. Az autó a kislányt találta el, a falhoz szorította. Nagymamája könnyek között nyilatkozott:
"Vacsora után mosogattam, és még hallottam is a csattanást és a sikolyokat. Pár perc múlva csörgött a telefonom: hívtak, hogy rohanjak a buszmegállóhoz, mert Cayenne meghalt. Ő volt a mi napsugarunk."

A buszmegálló emlékhellyé változott a tragédia óta, gyűlnek a virágok, gyertyák, plüssállatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.