15 éves kamasz szúrt hasba egy kiskorút Hódmezővásárhelyen

Forrás: Shutterstock -
Hódmezővásárhely tinédzser támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves hódmezővásárhelyi fiú egy vendéglőben összetűzésbe keveredett egy másik fiatallal, majd kést ragadott és hasba szúrta őt. Az áldozatot életveszélyes állapotban szállították kórházba és azonnal megműtötték.

A tinédzser a megalapozott gyanú szerint szeptember 30-án, röviddel éjfél előtt támadt rá a vendéglőben a sértettre.

Az áldozat olyan életveszélyes állapotba került, hogy sürgősséggel megműtötték, míg az elkövető biciklivel elhajtott a helyszínről.

Ezt követően két nappal a kiskorú gyanúsított ugyancsak Hódmezővásárhelyen, az egyik játszótéren egy fém tárggyal fejbeütött egy férfit, majd egy a helyszínen tartózkodó másik sértettet is fejbe ütött és megrugdosott, könnyű és súlyos sérüléseket okozva. További egy hét elteltével a gyanúsított az egyik helyi sportcsarnok előtt egy szál cigaretta miatt gurult be: a kiskorút megütötte, nyakánál fogva a földre vitte és megfenyegette, hogy levágja a fejét.

kés gyilkos Forrás: Shutterstock

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban a főügyészség a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a fiú letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni mai napon - írta az ügyészség pénteki közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.