Elképesztő: 9 hónapos terhesen mentett életet a tűzoltónő

életmentés tűzoltó szülés várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindenórás kismama nem nézte tétlenül a bajbajutott nőt egy tömegkarambol helyszínén, azonnal a segítségére sietett.

Annak ellenére, hogy mindenórás volt a tűzoltó kismama, nem tudott nem segíteni egy tömegkarambol helyszínén. A 30 éves Megan Warfield éppen édesanyjával utazott az amerikai Baltimore városában október 3-án, amikor tömegkarambol történt. A tűzoltónő azonnal szolgálatba helyezte magát, noha már jó ideje csak adminisztratív feladatokat látott el a terhessége miatt. Az ő kocsijuk is összetört, de ő azonnal mások segítségére sietett.

Egy nő egy felborult aztóba szorult, őt próbálta megmenteni. "Elkezdtem bemászni hozzá, de aztán eszembe jutott, »Mit csinálsz, kilenc hónapos terhes vagy?!«" - mondta a nő, aki kívülről biztosított a sérültet, és nyugtatta, míg a segítség meg nem érkezett. A tűzoltónő párja szintén tűzoltó, akit a balesethez riasztottak.

Megan Warfieldnak is kórházba kellett sietnie, ugyanis ezek után beindult nála a szülés, és a gyemeke 24 órán belül világra is jött - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.