"Nekünk te vagy az életünk bajnoka" - 54 évesen elhunyt Sallai Zsuzsanna ultrafutó

halál Sallai Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sallai Zsuzsanna 54 évesen vesztette életét. Az ultrafutó hihetetlen akaraterejéről többször tett már tanúbizonyságot élete során, de az áttétes rákbetegséget nem tudta legyőzni, hiába küzdött ellene hősiesen. 

Sallai Zsuzsanna 54 évesen vesztette életét, a szomorú hírről lánya számolt be a Facebookon. "Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel aki ismerte, szerette vagy csak tisztelte, hogy Édesanyánk, Apukánk élete párja, sokak példaképe tegnap délután elhunyt. Hatalmas űrt hagyott maga után. Egy igazi harcos. Nekünk te vagy az életünk bajnoka" - írta Dóri. A Runner's World korábbi interjújukkal emlékezett meg az ultrafutóval, akivel a rákkal folytatott harcáról beszélgettek.

"Sokan mondják, hogy erős vagyok. Igazából az ember nem erős, csak nincs más választása. Sokszor kényszerített már térdre az élet. De most arccal lefelé, hason fekve csúszok-mászok a szarkupacban. És azt érzem, hogy ennek az emberfeletti küzdelemnek sosem lesz vége. Hogy az én életem mindig arról fog szólni, hogy a felszínen maradásért is elementáris erővel kell harcolnom" - mondta akkor Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.