Móricz Dániel Exatlon Hungary baba TV2 kislány apa Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Móricz Dániel, országúti kerékpáros magyar bajnok a TV2 népszerű sportrealityjében is megmutatta, mire képes. A fiatal sportoló azonban nem csak "szakmájában", hanem a magánéletében is sikeres.

Móricz Dániel pár héttel ezelőtt saját Instagram-oldalán osztotta meg a hírt követőivel, miszerint feleségül vette szerelmét, Stefán Dorinát. Nem sokkal később pedig újabb örömhírrel örvendeztette meg az internetezőket, ugyanis kedvese videót és fotókat posztolt a babaváró buliról.

Móricz Dániel Forrás: TV2

A partival jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, és kiderült a csöppség neme is. A nem a fiatal pár számára is rejtély volt – olvasható Dorina bejegyzésében. A lufi kidurrantása után azonban nem maradt tovább rejtve, hogy az Exatlon bajnokának családja hamarosan egy kislánnyal bővül – vette észre a Ripost.

A fotókat és videókat itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.